نوشته شده در 05 ارديبهشت 1397. ارسال شده در مقالات آموزشی
تاریخچه آب درمانی:
معالجه و مداوا با آب ، از قرنها پیش به عنوان یك شیوه پذیرفته
شده علمی در پزشكی به كار گرفته می شود ودر میان مردم بصورت تجربی و با استفاده از آبهای معدنی رواج داشته است. درمان با آب در یونان وروم باستان و چین سابقه ای طولانی دارد. از قرن 18 استفاده از آب در پزشكی رواج یافت و اصطلاح "هیدروتراپی" متداول گشت ودر قرن 19 اولین مطب آب درمانی در اروپا گشایش یافت.
در قرن بیستم خواص آب و مداوا توسط آب گرم و سرد اثبات شد. نتایج تحقیقات نشان می داد ، آب وسیله ای بسیار مؤثر و قطعی در بهبود برخی بیماریها یا تخفیف و حتی ریشه كن كردن دردهای عضلانی و مفاصل ، مداوای نارسائیهای جسمی، سرعت بخشیدن به كاهش طول دوران نقاهت ناشی از صدمات استخوانی ، تقویت عضلات، به كار گیری عضلات غیر فعال، تسریع گردش خون در عروق و حتی تسكین بیماران روحی و روانی و... می باشد.
هیدروتراپی اغلب به شیوه ای از معالجه گفته می شود كه در آن اجرای حركات و نرمشهای خاص در آب مورد نظر باشد. اساس این نوع معالجه سبك شدن بدن هنگام غوطه وری در آب است و به همین دلیل است كه بیمار قادر است با صرف نیروی كمتر عضلات و اندامهای خود را به حركت در آورد...
هید روتراپی: قبل از این گفته می شد که هرگونه معالجه و مداوا به كمك آب را می توان هیدروتراپی دانست.
ولی امروزه اعتقاد بر این است: هیدروتراپی اغلب به شیوه ای از معالجه گفته می شود كه در آن اجرای حركات و نرمشهای خاص در آب مورد نظر باشد. اساس این نوع معالجه سبك شدن بدن هنگام غوطه وری در آب است و به همین دلیل است كه بیمار قادر است با صرف نیروی كمتر عضلات و اندامهای خود را به حركت در آورد و همچنین چون فشار بدن روی مفاصل كاهش می یابد در اجرای حركات نیز درد كمتری احساس می شود. علاوه بر اینكه آب با خاصیت نشاط انگیزی و فرح بخشی كه دارد ، شوق لازم برای تمرین تكرار و اجرای حركات را ایجاد می کند.
هیدروتراپی 2 نوع است: 1- هیدروتراپی عمومی 2- هیدروتراپی عضوی
در هیدروتراپی عمومی : به طور معمول تمام بدن ( به جز سر و گردن ) بیمار در آب قرار می گیرد.
در هیدروتراپی عضوی: فقط همان عضوی كه دچار ضایعه شده است در آب قرار می گیرد.
در هیدروتراپی ، یك قسمت یا تمام بدن (بستگی به مورد دارد) به دفعات گرم و سرد می شود با این كار گردش خون در عروق تسهیل می گردد. هیدروتراپی به روشهای مختلفی اجرا می شود. درهیدروتراپی به كمك دوش از سوراخهای ریز آن آب با فشار به اعضاء و اندامها برخورد می کند و باعث تحریك اعصاب ، حركات عضلات و تسهیل جریان خون در عروق می شود.
چندین تمرین برای دردهای مفصلی و عضلانی دراستخر ...
ادامه مطلب


نوشته شده در 05 ارديبهشت 1397. ارسال شده در مقالات آموزشی

آهن ماده اي ست كه براي خونسازي و حفظ سلامت بدن ضروري است.اكثر افراد براي تامين آهن خوردن جگر را توصيه مي كنند و از مصرف ماده غذايي كياهي مانند عدس و جعفري غافل مي مانند....
آهن گیاهی در مقایسه با آهن حیوانی كیفیت پایینتری دارد و میزان جذب آن در روده كمتر است...
در واقع، وقتی میزان آهن جگر را با آهن جعفری مقایسه میكنیم، حتی بدون در نظر گرفتن این موضوع كه در هر 100 گرم از این مواد غذایی چه مقدار آهن وجود دارد، باید به این نكته توجه داشته باشیم كه میزان جذب و كیفیت آهن آنها با هم متفاوت خواهد بود.
ادامه مطلب


نوشته شده در 05 ارديبهشت 1397. ارسال شده در مقالات آموزشی
حرکت اول:
حرکت اول را مطابق شکل می بینید. در این حرکت، کمر را به حالت قائم در آورید. حال دست ها را از پشت گره کنید. سپس با حرکت فنری هر دو دست سعی کنید کشش متعادلی را در عضلات پشت بازو و ساعد خود پدید کورید. این حرکت را 10 مرتبه و در 3 مرحله متوالی با فواصل یک دقیقه انجام دهید.
حرکت دوم :
این حرکت هم مطابق شکل تقریبا شبیه حرکت قبلی است، با این تفاوت که این حرکت را می بایست از بالا اجرا کرد. در این حرکت، عضلات زیر بغل و قسمت پشتی عضله دلتوئید بسیار درگیر می شود که در رفع خستگی دست ها بسیار مفید است. این حرکت نیز می بایست به شکل فنری 10 مرتبه و در 3 ست با فاصله یک دقیقه انجام شود.
حرکت سوم:
این حرکت دقیقا برای تقویت عضله زیر بغل است و می بایست با دقت انجام گیرد. برای انجام این حرکت باید بلند شوید و پاها را به عرض شانه باز کنید. حال مطابق شکل، آرنج دست راست را با دست چپ بگیرید و مطابق شکل، حرکت کششی را انجام دهید. یک بار دیگر هم، حرکت را برای دست چپ اجرا کنید.
سعی کنید حرکت به آرامی و مطابق توانایی شما انجام شود. این حرکت را 10 مرتبه و در 3 ست با فاصله یک دقیقه برای هر دست انجام دهید.
حرکت چهارم:
این حرکت برای تقویت عضلات شانه است و به سرعت خستگی این عضلات را می گیرد. برای انجام این حرکت در حالی که نشسته اید یا ایستاده اید، شانه های خود را به آرامی بالا بیاورید و آرام به حالت قبلی برگردانید. این حرکت را 15 مرتبه و در 3 ست به فاصله یک دقیقه اجرا کنید.
حرکت پنجم:
روی صندلی بنشینید. دست راست را مطابق شکل بدون آن که از مفصل آرنج خم شود، بلند کنید و به حالت کشیده درآورید. سعی کنید تمامی عضلات ناحیه پشت ساعد، پشت بازو و زیر بغل شما کشیده شود. این حرکت را 15 مرتبه در 3 ست و به فاصله یک دقیقه انجام دهید.
حرکت ششم
این حرکت در رفع خستگی انگشتان و مچ دست بسیار موثر است. مطابق شکل کف دستها را به هم بچسبانید و حرکت چرخشی دست را از مفصل مچ دست انجام دهید. این حرکت را 15 مرتبه و در 3 ست با فاصله یک دقیقه انجام دهید. سعی کنید هنگام انجام این حرکت بایستید، یا به حالت صحیح و اصولی پشت میز خود قرار بگیرید. آنچه در اجرای همه این حرکات ارزش دارد، پرهیز از هر نوع شتاب زدگی است، زیرا اگرچه این حرکات سبب رفع خستگی فرد می شود، ولی اگر به سرعت انجام شود، می تواند باعث کشیدگی دردناک عضلات شود

